vineri, 16 mai 2008

Cort incendiat!


Practici de campanie în Bucureşti

Cortul candidatului independent Sorin Oprescu,

situat în faţa Primăriei Capitalei, a fost incendiat

În cursul dimineţii zilei de 16 mai 2008, orele 2.30 - 3.00, cortul candidatului independent Sorin Oprescu situat în faţa Primăriei Capitalei a fost incendiat. La solicitarea voluntarilor, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Circa 17 de Poliţie, condus de agentul şef Gandulet, care a întocmit procesul verbal prin care s-a consemnat evenimentul.

Candidatul Independent Sorin Oprescu a declarat: „Mulţumesc lui Dumnezeu că niciunul din copiii aceia care s-au oferit să mă sprijine în cursa pentru Primărie nu a păţit nimic. Este incredibil la ce se pot preta! Eu înţeleg că deranjez şi că unora le e frică de mine, dar să se ajungă la asemenea acte huliganice, care să pună în pericol viaţa unor oameni, este de necrezut!

Am adresat recent o scrisoare deschisa tuturor contracandidaţilor mei, sefilor domniilor lor, presedintelui si premierului Romaniei in care invitam la o campanie electorala civilizata, fara blaturi, bazata pe respect reciproc.

Faptele intamplate in aceasta dimineata arata ca nu au inteles nimic. Atat timp cat in fata Primariei Capitalei se poate da foc fara ca nimeni sa observe, atat timp cat viata unor tineri este pusa in pericol, Bucurestiul e departe de a fi o capitala europeana. Incepem sa asistam la o campania electorala asa cum a cerut presedintele Basescu, agresiva. Victimele sunt doar o chestiune de timp.”

Biroul de presa al Candidatului

INDEPENDENT

Sorin Oprescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu