miercuri, 21 mai 2008

Sorin Oprescu in Bucuresti – intalniri cu studentii si vizita la Muzeul Satului


Sorin Oprescu, candidat independent la Primaria Capitalei, s-a intalnit marti, 20 mai, in Herastrau, cu reprezentanti ai studentilor din Bucuresti.

Studentii i-au prezentat problemele cu care se confrunta legate de obtinerea unui loc in camin si despre dificultatile intampinate la fiecare inceput de an.

Chiar daca studentii din camine sunt bucuresteni pentru o perioada limitata de timp intampina aceleasi probleme de trafic si poluare, iar parerea lor conteaza pentru Primarul General.

Sorin Oprescu s-a aratat foarte impresionat de modul deschis, sincer si direct in care se raporteaza tinerii la viata civica si culturala a Bucurestiului.

În Programului Sorin Oprescu pentru Bucuresti, sănătatea, sportul şi tineretul sunt incluse în acelaşi capitol, cu un scop precis: schimbarea stilului de viaţă. Primăria trebuie să ofere seriviciile necesare pentru ca fiecare dintre cet[‘enii Bucurestiului sa aleaga stilul de viata pe care si-l doreste. In acest sens vor fi asigurate servicii de informare – dezvoltare a unor programe de educaţie pentru o alimentaţie sănătoasă şi sport pentru toate grupele de vârstă – cât şi de creare de noi facilităţi sportive şi refacere a celor existente.

Programul lui Sorin Oprescu prevede patru noi bazine de înot şi un parc sportiv tematic pentru rolleri, skateboard-uri şi biciclişti, 60 de terenuri de sport multifuncţionale şi locuri de joacă în cartierele bucureştene.

Tot in cursul zilei de ieri Sorin Oprescu a fost si la Muzeul Satului, unde s-a intalnit cu directoarea acestei institutii, doamna profesor Paula Popoiu, pentru a lamuri zvonurile lansate de unele publicatii cu privire la intentia de demolare a Muzeului.

Sorin Oprescu a aratat ca vrea sa faca parcuri noi, nu sa distruga Muzee de rezonanta istorica, ca va sprijini Muzeul Satului in toate demersurile de dezvoltare si atragere de parteneriate in beneficial bucurestenilor.

Biroul candidatului INDEPENDENT

la Primaria Capitalei,

Sorin Oprescu

21 mai 2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu